LOADING

Type to search

Make up Tutorial

M.O.T.D contour goddess

Share
beauty by sara motd makeup contour highlight

Als je me op Instagram volgt heb je deze M.O.T.D (Make up Of The Day) contour look gister al voorbij zie komen. Als je het nog niet wist , bij deze …. i looooove contouring en highlighting.

Mijn favorieten M.U.A’s zijn Samer Khouzami en Talal Morcos en dat zijn contour koningen! Me inspiratie komt ook vaak uit hun werk. Anywayz de deets van deze look….

  • Ludwig Insta filter gebruikt btw

beauty by sara motd makeup contour highlight

Face.
Ik heb voor deze M.O.T.D een mix gebruikt van de Sleek revive foundation en Too faced Born this way. Beide geven het gezicht een medium dekking en een frisse uistraling. Ik breng me foundation aan met een M.a.c #187 face brush.

Highlight & Contour.
Hiervoor gebruik ik beauty blenders. Ik heb als eerst een 2 tinten donkerde Dermacolor kleur gebruikt van Krylon ( Btw echt mijn nummer 1 favorite in make up ) voor een natuurlijke contour.  Als highlight heb ik Nars illuminating foundation in Fiji gebruikt. Love this,geeft een mooie frisse gloed en ruikt ook heel vitaliserend (serieus!). Daarover heb ik Make up Studio Face shaping box powder light gebruikt en Chanel Poudre Universelle libre. MUA shimmering highlighter is al intensifier gebruikt en ook in me binnenste ooghoeken en cupids bow.

beauty by sara motd makeup contour highlightEyebrows.
Ik heb me wenkbrauwen een paar dagen geleden getint (lees hier meer) dus ze waren al pretty dark. Ik heb ze wel meer aangezet door de contour poeder te mixen met water en zo een vloeibare liner achtige substantie krijgen en ze zo meer aangezet.

Lashes.
Love  them! Als je me op snapchat (@sarah_nefertiti) volgt, heb je al kunnen zien dat ik gek ben op deze wimpers. Ik draag Ardell lashes stacked in deze M.O.T.D. #102 & #104 beide in black. Ik heb ook nog Benefit they are real gebruikt en natuurlijk kohl als eyeliner en op me bovenste binnenrand om het het effect te vergroten.

beauty by sara motd makeup contour highlight beautyblog nl makeup

Blush.
Creme blush van E.L.F van het contour duo pallete en daarover Nars #love joy en met een beauty blender met nog wat Nars Fiji geblend. Echt een hint blush alleen in deze look.Lips.
Deze mat gemaakt met een beauty blender en daaroverheen de matte M.a.c #please me.

beauty by sara motd makeup contour highlight beautyblog nl makeup kardashian jenner

Tag me in jouw natural glam look op Instagram ! (@sarah_nefertiti)


anigif_enhanced-20057-1438123039-2

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *