LOADING

Type to search

Make up Tutorial

Get the look … Vamp Chic

Share
lorac pro 2 makeup make up beautyblog plum vamp chic vampire inspired

Get the look…Vamp chic.
Deze vampire inspired look is leuk voor een night out on the the town. The Vampire looks zijn echt niet alleen voor Halloween. Deze toned down version is net zo leuk!

lorac pro 2 makeup make up beautyblog plum vamp chic vampire inspired

Face.
Voor het gezicht heb ik een mix gebruik van Sleek Revive all day foundation en Nars all day luminous. De sleek heeft een medium coverage en is erg luchtig op het gezicht. Het heeft een subtiele wake the face up gloed.

Nars all day luminous gebruik ik als concealer/highlight. Ik gebruik de kleur fair. Dit geeft me gezicht een enorm frisse healthy uitstraling. Voor zowel het aanbrengen als blenden gebruik ik hiervoor een kleine beauty blender.

Om de highligh de hele dag te laten stralen gebruik ik Chanel Poudre Universelle Libre #20 claire. Deze losse poeder licht me huid niet alleen extra op, hij laat het ook nog eens super silky aanvoelen.


Contour.
Een van mijn favoriete delen van make up is contouren. met deze look kun je voor een strakkere contour gaan. Ik heb de Make Up Studio Shaping Box Powder gebruikt in #light. Ik gebruik de speciale contour kwast van NARS. Dit is echt een aanrader! Super gemakkelijk voor strakke contour lijnen en ideaal om mee te vervagen.

lorac pro 2 makeup make up beautyblog plum vamp chic vampire inspired

Eyes.
Ik heb de Too Faced Eyeshadow insurance gebruikt als primer. Dit zorgt voor een long lasting look en geeft een egale basis. De ogen mogen lekker donker voor deze vamp chic look. Ook ben ik met de contour kleur in de crease gegaan omdit een overgangs kleur te geven voor de kleuren die volgen.

Als basis kleur heb ik Make up Studio Wet & Dry oogschaduw gebruikt in #430. Dit is een mooie donker  bruine oogschaduw. Eerst droog aanbrengen en daarna nat voor een extra donker nat effect.

Vervolgens heb ik uit de Lorac Pro Pallete 2 de kleuren mocca,plum & cacao gebruikt. Plum is paars en geeft het net een extra dimensionale look.

lorac pro 2 makeup make up beautyblog plum vamp chic vampire inspiredPlum heb ik in de crease gebruikt.
Cocoa uiterste ooghoek en Mocca begin tot midden van het ooglid. Ik heb kohl als eyeliner gebruikt. Mijne komt uit een marokkaans winkeltje. Lekker zwarter dan zwart en zacht.

Lashes.
Ik heb de Kroma Kardashian lashes gebruikt in #Gummer. Love these ! De wimperrand is super dun en doorzichtig voor een natural look. Ze zijn goed buigbaar en ook de haartjes zijn lekker licht. Ze zijn bij de webshop Make up bestellen momenteel in de aanbieding! Ik heb wimper lijm van Ardell lashes gebruikt. Ik raad niet aan om de bijgesloten lijm te gebruiken. Die zijn nooit zo sterk als bijvoorbeel Ardell,Eyelure of HudaBeauty lijm.

lorac pro 2 makeup make up beautyblog plum vamp chic vampire inspired

Lips.
Rood en donker zijn een must nij deze vamp chic look. Ik heb me lippen een basis gegeven met mijn beauty blender toen ik me foundation aanbracht. Vervolgens een donker rood lip potlood van Make up Studio in #3 en het rood uit het lip pallete #allround van hetzelfde merk. Daarna heb ik M.A.C rapidblackliner gebruikt om de mondhoeken donker te maken. Dit heb ik vervaagd met me lippenseel en het rood van het lippallete.

Brows.
Voor mijn wenkbrauwen heb ik mijn donkere contour kleur gemengd met wat water om een bijna liner like substantie te krijgen. Het water maakt de kleur ook donkerder. Dit heb ik met een angled brow brusg aangebracht.

vamp chic beauty by sara sarah nefertiti

Setting.
Een van mijn favoriete daily settings spray is die van MUA ( Make Up Academy). Hij verfrist en geeft een subtiele gloed.

Zie Vamp chic is super makkelijk. Het is een smokey eye with a twist.

Vergeet me niet te volgen op Instagram en Facebook voor meer Make up inspiratie!


db24928edb070bf77690d9976559e62e

Tags:
Previous Article

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *