Throwback make up inspiratie

De Sunday Throwback make up inspiratie van vandaag is Jennifer Lopez .

Terug in de tijd gaan is altijd leuk. De mooiste momenten liggen vaak achter ons ( love the ”90s en ”00s).
De throwback make up inspiratie van vandaag is eigenlijk nog niet heel oud,maar toch behoort hij in de throwback doos.

Jennifer Lopez is eigenlijk altijd wel een make up inspiratie, met haar glowing skin en perfecte highlight. Als er iemand weet wat de glow is ,is zij het wel. Ik kan me nog herinneren dat ik perse de glow parfum van haar wilde hebben ook al vond ik hem eigenlijk helemaal niet zo lekker.En hoe mooi was de glow in I’m real met Ja Rule (horen we daar nog iets van ?) Hoe dan ook, de look van deze video behoort tot een van mijn favorieten.

 Wie had gedacht dat geel zo glamorous kon zijn?! Ook haar messy beach waves maken onderdeel uit van deze mooie glamour look.

jennifer lopez live it up beauty by sara beauty blog

beautyblog beauty by sara jennifer lopez make up

Visagiste Mary Phillips is verantwoordelijk voor deze make up look. Ze is al jaren Jlo’s visagiste . De gele lipstick en nagellak in de video heeft ze zelf samen gesteld. Het idee kwam van miss Lopez zelf.


Jennifer lopez make up beauty blog inspiratie

De m.a.c lipmix #bright yellow en O.P.I #cant cope-a-cabana komen aardig in de buurt zonder dat je zelf aan het mixen hoeft te gaan. Zorg wel voor een witte nagellak als basis om de kleur echt na buiten te laten brengen. Ook is het voor de lippen aan te raden deze eerst te primen met foundation. Zo creëer je een mooie basis.

De look is niet helemaal geschikt voor het dagelijkse leven maar op een feestje kun je mooi stralen. Of voor de dare devils onder ons die gewoon met een gele lip boodschappen gaan doen. Who cares right ? Beauty is fun!

Op Youtube zijn er tig tutorials te vinden van deze look. Ik heb zelfs video’s van heren voorbij zien komen.

Klik hier en bekijk de video!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *